Saturday, 2 April 2011

Wan datang cini

 
nak dengar cerite tergempar x and terharu x ? nak gtau korang nieh . Wan Hazel datang jenguk blog aku nieh . die datang . seyes weyh . . xcaye ?! buktinye kat cbox aku sebelah nieh haa . . die datang . . ciap kaci tips untuk aku lagi weyh . wahhhh terbangga nye aku kat cini . ade jugak blogger hebat datang melawat aku . hahahaha ketawa sambil halkum aku sakit mintak air . . 
 
 bestnye bile blog nieh dilawati oleh orang-orang laen . xkire orang baru ke orang lame . if orang lame kite berbangga . if orang baru kite berkenalan . aku xcakap if orang lame datang aku terus berbangga tanpa mintak autograph diorang . disamping tuu boleh jugak aku nieh tumpang glemer . agagagaga macam nak tepok kepala aku je kan?hikhik 
 
aku nak sangat berkenalan dengan blogger-blogger len . tapi aku xreti nak cari diorang . and 1 more things . bile aku follow, nape diorang xnak follow aku lik ? ke aku patot mintak diorang follow aku ? tapi tuu macam memintak-mintak je kan? macam xikhlas jep . opssssss . . macam la aku nieh ikhlas . aku follow blog yang aku tau je .yang aku xtau macam mana nak follow korang yek ? bak cini link korang . wakakaka . . 

Wan Hazel , aku tau die sorang yang kreatif . tengok blog pun dah tau . hikhik padahal tadi ade baca cikit sai die . agagagaga korang tertipu  die kire keatif la weyh . macam2 die wat . semalam-malam aku ade tanye die nape akunye ade problem dekat follower . nahhhhh semalam die kaci aku link untuk settlekan . haaaa . . lau korang ade nak pikir wat camtuu ? lau ade korang kreatif like Wan la . . hahaha 

okay aku dah nak ciap nak g Danau dengan BF aku and housemate aku , and kawan-kawan die . g ramai-ramai lah . ape korang ingat aku nieh jahat giler sangat ke ? xbek tau ?ekekekeke okay . . semalam malam korang . and happy holiday . . ^_^

No comments: