Monday, 4 April 2011

aku dinoda!!!!

selamat rehat sume blogger-blogger . aku baru pas lunch . makan makanan Thai bunyi cam gempakk kan ? padahal makan tomyam jep .hihihi sedap jugak la . rase die sangat pekat and boleh meleleh air hidung dibuatnye . especially makan time panas-panas . berpeluh + pedas = syieda selekeh . agagaga ^_^

bukan nak cerite bab makan tengah-tengah hari nieh , bukan jugak nak cerite perot aku sakit sebab makan benda pedas , bukan jugak nak cerite pasai aku beli jambu batu RM3 kat tempat aku makan tadi , and bukan jugak nak gtau aku nak beli cincin but sume saiz besar , tapi nak cerite PAGI TADI capslock kejadian dalam LRT time nak datang keje . wahhhhh . . kan maen . . . meh nak cerite . scroll ke bawah yep ? maen-maen la aku nieh !!

pagi tadi iaitu hari Isnin 4.4.11 . aku nekad nak ke opis awal dari biase 7.33am dah kuar rumah , salu 7.45am kunonnye xnak duduk dalam tin sardin dalam LRT if lambat naek mesti orang ramai berhimpit-himpit, bau macam-macam alih-alih bile aku sampai jep LRT ade technical problems . hadoiiii terpaksa menunggu kat station tuu dalam LRT selama 30 minit sebelom bergerak perlahan=-lahan = sipot sedot . aku terpaksa berhimpit-himpit jugak . uwaaaaaaaa . . . sedihhhh . .

tetibe sampai ke station ke-2 ade la mamat nieh naek LRT . even dah sesak ngan orang , die naek jugak . die selit-selit sampai la kat dalam LRT kat belakang aku , dekat sangat-sangat dengan toooottt aku . adehhhhh macam nak lari jep , tapi dah xleh nak gerak langsung . aku terpaksa tahan . sampai station ke-3 LRT tuu tetibe terbrek aiyoooooo!!! die melekat kat toooottt aku !!!!!!! uwaaaaa . . . aku dicabul dalam LRT !!! nak nangis . aku sebelah aku pun terkene gak , means aku sebelah ,akak tuu sebelah . kitorang pandang die , die siap senyum !! macam nak kene pelempang jep mamat gatai , gedik nak mam*** tuuu . .!!! naseb baek die turun station berikutnye . aku and akak tuu melepaskan nafas lega dengan amat berat . 

bile aku sampai kat LRT station dekat tempat aku keje , dah jam 9.00am 1jam 30minit dalam LRT!!! and aku ternoda !!! naik je opis mata dah berkaca takot kene marah and takot gaji dipotong gak . ekekekeke alih-alih ade abang tuu pun datang lambat . kecoh 1 opis LRT , KOMUTER ade technical problems . huhhhhhh selamat dunia aku . cerah kembali . . . aku terase nak nangis sebab kejadian pagi tadi !!

uwaaaaaaaaaa . . . .. 

p/s : ikhtibar , make sure if dalam tren or ape2 jauhkan diri dari laki-laki yang suke amik kesempatan . tengok muke pun dah tahu jenis miang !!!!

No comments: